Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oerlemans droomt van Amerikaans Glazen Huis

Shownieuws

Reinout Oerlemans droomt van een Amerikaanse versie van het Glazen Huis. De tv-producent zou de actie van Radio 3FM graag een vervolg geven in New York.

Reinout Oerlemans droomt van een Amerikaanse versie van het Glazen Huis. De tv-producent zou de succesvolle liefdadigheidsactie van Radio 3FM graag een vervolg geven in New York. Oerlemans schrijft op zijn weblog dat hij ook al een slachtoffer op het oog heeft: de bekende Amerikaanse presentator Ryan Seacrest.

Oerlemans heeft zijn plannen voorgelegd aan Seacrest, die in de Verenigde Staten een succesvolle radioshow heeft en veelvuldig op televisie te zien is. "Ik daagde hem uit om zes dagen zonder eten in een glass box op Times Square radio te maken voor de goede zaak", schrijft de tv-producent die bezig is met zijn filmregiedebuut. Seacrest was volgens Oerlemans enthousiast en gaat nadenken over de uitdaging. Toch heeft Oerlemans er een hard hoofd in. "Gezien zijn agenda denk ik dat de kans niet heel groot is."

Seacrest, die zichzelf heeft omgedoopt tot 'the hardest working man in entertainment', heeft elke ochtend een radioshow op Kiiss FM. Ook presenteert hij het tv-programma American Idol en werkt hij voor entertainmentzender E!

[Novum]

Gerelateerde Artikelen