Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hondentrainer vreest het ergste voor Simpson

Shownieuws

Een hondentrainer heeft triest nieuws voor Jessica Simpson. Haar hond is meegenomen door een coyote, de trainer denkt niet dat het beestje nog leeft.

Hondentrainer Jennifer McCarthy heeft triest nieuws voor Jessica Simpson. Het hondje van de zangeres werd begin deze week meegenomen door een coyote. McCarthy, die de honden van sterren als Christina Aguilera en Kelly Osbourne leerde gehoorzamen, denkt niet dat Jessica haar Daisy ooit nog terugziet.

"De kans dat Daisy het heeft overleefd is erg klein, hoogstwaarschijnlijk leeft ze niet meer", zegt McCarthy tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De hondentrainster vreest dat de 5-jarige Daisy de hoofdmaaltijd van de coyote is geworden.

Nadat Daisy voor Jessica's neus werd meegenomen riep de 29-jarige zangeres haar fans via Twitter op de viervoeter te helpen zoeken. Ze loofde zelfs een beloning uit voor het beestje. De zoekactie is volgens McCarthy niet alleen overbodig, maar ook onzinnig. "Coyotes gebruiken toch geen Twitter!"

De hondentrainster hoopt dat Jessica haar lesje geleerd heeft. "We leven samen met wilde dieren, dat moeten we begrijpen." Ook wijst McCarthy een paar goede accesoires aan voor de zangeres, mocht Jessica besluiten een nieuwe hond aan te schaffen. "Pepperspray en een luchthoorn om de coyotes af te schrikken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen