Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston begon carrière als toiletjuffrouw

Shownieuws

Ook Jennifer Aniston moest hard werken om de top te bereiken. De actrice begon als toiletjuffrouw. "Ik was er best goed in", zegt ze over haar poetskunsten.

Dat het hard werken is om aan de top te komen bewijst ook actrice Jennifer Aniston. Tegenover het Amerikaanse tijdschrift Parade doet Aniston uit de doeken dat ze haar carrière begon als toiletjuffrouw.

"Ik was er best goed in", zegt de Friends-actrice over haar poetskunsten. Als kind verdiende ze een zakcentje door wc's schoon te maken. "Ik ben arm opgegroeid. Het was een tijdje worstelen, maar ik ben altijd gelukkig geweest, ongeacht wat ik verdiende."

Vanaf 1994 kroop Aniston tien jaar lang in de huid van Rachel Green, een van de hoofdrolspelers uit de sitcom 'Friends'. Tijdens de laatste seizoenen kregen alle zes de hoofdrolspelers naar verluidt een miljoen dollar per aflevering. Het fortuin heeft op Aniston naar eigen zeggen geen invloed gehad. "Ik ben niet zo veel veranderd, maar mijn bankrekening wel."

Het is wel te hopen dat de actrice tegenwoordig iets beter met geld om weet te gaan. Van haar eerste grote salaris kocht Aniston een klassieke Mercedes. Ze heeft de wagen alleen nooit aan de praat gekregen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen