Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog altijd geen rust voor Marilyn Monroe

Shownieuws

Ruim drie miljoen euro: dat kost het om eeuwig bij Marilyn Monroe te zijn. De grafruimte boven die van de legendarische filmster werd maandag geveild.

(Novum/AP) - Ruim drie miljoen euro: dat kost het om tot het einde der tijden in de nabijheid van Marilyn Monroe te verkeren. De grafruimte boven die van de legendarische filmster werd maandag voor 4,6 miljoen dollar geveild.

Niet dat die grafruimte vrij was. De weduwe van de man die er momenteel begraven ligt besloot onlangs het graf van wijlen haar echtgenoot te laten ruimen. Ze had geld nodig om de hypotheek op haar huis in Beverly Hills af te lossen.

De vrouw die het graf verkocht vertelde eerder deze maand aan de Los Angeles Times dat haar man, Richard Poncher, in 1954 een graf kocht van honkballegende Joe DiMaggio, die op dat moment bezig was van Monroe te scheiden. Monroe overleed in 1962 en werd begraven op de begraafplaats van Westwood Village Memorial Park. Toen Poncher 23 jaar geleden op 81-jarige leeftijd overleed werd ook hij bijgezet, in de ruimte die oorspronkelijk voor DiMaggio bedoeld was geweest, direct boven die van de actrice. eBay wist te melden dat Poncher met zijn gezicht naar beneden lag.

De weduwe Poncher zei dat haar man nu zal worden begraven in haar graf en dat zij, als haar tijd is gekomen, zal worden gecremeerd. Onbekend is wie de koper van Ponchers graf is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen