Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Melanie Griffith weer naar afkickkliniek

Shownieuws

Actrice Melanie Griffith heeft voor de derde keer in een paar jaar tijd haar heil gezocht in een afkickkliniek. Griffith kampt met een medicijnverslaving.

Actrice Melanie Griffith heeft voor de derde keer in een paar jaar tijd haar heil gezocht in een afkickkliniek. De opname maakt deel uit van een plan dat Griffith en haar artsen jaren geleden hebben opgesteld, zegt een woordvoerder tegen het Amerikaanse blad People.

De vrouw van acteur Antonio Banderas kampt al jaren met een medicijnverslaving. In 2000 maakte de 52-jarige actrice bekend dat ze af ging kicken. "Mijn arts heeft me naar een kliniek verwezen waar ik kan minderen met de medicijnen die ik slik wegens een nekprobleem."

"Ze is in de kliniek om haar belofte gezond te blijven kracht bij te zetten", zegt Griffiths woordvoerder over de nieuwe opname. De 'Working girl'-actrice zou dit keer in de gerenommeerde kliniek Cirque Lodge in Utah verblijven. De kliniek is niet onbekend in Hollywood: eerder zochten actrices Linday Lohan, Kirsten Dunst en Eva Mendes hun heil in Cirque Lodge.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen