Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inboedel Peter Jan Rens geveild na faillissement

Shownieuws

De inboedel van de failliete onderneming van Peter Jan Rens gaat onder de hamer. Fans van 'Meneer Kaktus' kunnen onder meer zijn computers en laptops kopen.

De inboedel van een van de failliete ondernemingen van Peter Jan Rens gaat onder de hamer. Fans van 'Meneer Kaktus' kunnen onder meer zijn computers, laptops en beeldschermen op de kop tikken.

De veiling is het gevolg van de recente instorting van het 'imperium' van Peter Jan Rens. Via veilinghuis daanveilingen.nl kan tot 3 september op de inboedel van Rens worden geboden.

Jan Rens maakte vooral furore in de jaren tachtig met zijn tv-programma De Grote Meneer Kaktus Show. Als zakenman ging het hem minder voor de wind. Het lukte de 59-jarige Rens niet zijn lening van anderhalf miljoen euro bij de Rabobank af te lossen.

Op 19 mei vroeg de bank het faillissement aan van Rens en zijn bedrijf Kaktus Holding. De spullen die op de veiling worden verkocht komen uit het Hilversumse dochterbedrijf Kaktus Multimedia Ring, dat vorig jaar op 4 november failliet ging. Ook andere onderdelen van de holding zijn omgevallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen