Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig Kiss-gitarist klaagt oud-bandleden aan

Shownieuws

Vinnie Vincent sleept wederom de band Kiss voor de rechter. Dit keer daagt hij niet alleen de voormalige bandleden maar ook een televisiezender voor de rechter.

De voormalige gitarist van de rockgroep Kiss Vinnie Vincent spant wederom een rechtszaak aan. Dit keer sleept Vincent niet alleen zijn voormalige bandleden, maar ook de televisiezender A&E Television Networks voor de rechter. Dat meldde de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ maandag.

De muzikant klaagt de hardrockband en de televisiezender aan omdat ze beelden van hem zonder toestemming gebruikt zouden hebben. Vincent is het er niet meer eens dat beelden van hem te zien zijn in de DVD-box Kissology Volume II.

Ook zouden beelden van hem zijn gebruikt in een televisieserie van A&E Television Networks. Verder beweerde de voormalige 'Kiss'-gitarist dat er lasterlijke uitspraken zijn gedaan tijdens de reality-show van zijn voormalige bandgenoot Gene Simmons.

Vincent, die in het echt Vincent John Cusano heet, speelde tot 1984 in Kiss. Ook schreef hij mee met nummers als 'I love it loud'. De eerste rechtszaak spande Vincent twee jaar na zijn vertrek aan. De muzikant eiste miljoenen voor zijn optredens, in deze zaak stelde de rechter hem in het gelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen