Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jacksons moeder blij met eerbertoon in Wenen

Shownieuws

Katherine Jackson vindt het eerbetoon aan Michael Jackson in Wenen 'een fantastisch idee'. De grote herdenkingsshow wordt op 26 september gehouden.

(Novum/AP) - Katherine Jackson liet maandag in een verklaring weten dat ze het eerbetoon aan Michael Jackson in Wenen 'een fantastisch idee' vindt.

De grote herdenkingsshow die op 26 september wordt gehouden, wordt georganiseerd door Jermaine Jackson, de broer van Michael. Het concert vindt plaats voor het Schönbrunn-paleis, een enorm gebouw uit de zeventiende eeuw. De line-up is nog niet bekend gemaakt maar naar verwachting zal het event duizenden mensen trekken.

"Een evenement van deze allure zal niet alleen de gedachte aan Michael levend houden maar vooral: duizenden fans de kans bieden om de muziek en het leven van mijn zoon te herdenken", schreef Katherine, de moeder van de popzanger, in een verklaring. "Ik weet zeker dat Michael dit geweldig zou hebben gevonden".

Ook is er een Amerikaans parlementslid die Michael Jackson op een speciale manier wil eren. Zij wil een metrostation vernoemen naar de poplegende. Het gaat om een metrostation in Brooklyn waar Michael in 1987 zijn clip 'Bad' heeft opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen