Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woedende René Mioch op Braziliaanse televisie

Shownieuws

Presentator René Mioch werd woedend op een Braziliaanse filmploeg. Vlak voor zijn neus werd een programma opgenomen toen Mioch op het strand lag.

Presentator René Mioch zat op een klapstoeltje op het strand te genieten van de Braziliaanse zon toen een tv-ploeg vlak voor hem begon te filmen. Hiervan was Mioch op zijn zachts gezegd niet zo gecharmeerd. Op het filmpje dat maandag op GeenStijl.nl verscheen was te zien hoe de Nederlandse filmexpert hevig gebarend en zwaar geïrriteerd, de cameraploeg verjaagd.

René Mioch had waarschijnlijk niet de behoefte om tijdens zijn vakantie op de Braziliaanse televisie te verschijnen. Na de boze reactie van Mioch liep de filmploeg weg en ging op een andere plek verder met de opnames. In het tv-programma werden enkele vrouwen in bikini's gefilmd.

De filmliefhebber Mioch begon zijn loopbaan als radiojournalist voor de NCRV. Vanaf 1985 maakte hij televisieprogramma's over films, waaronder de tv-programma's Veronica Film, Films en sterren en Mioch versus Goderie. Hiernaast produceert hij onder meer RTL Film, DVD Today en NPS Cultura Film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen