Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paltrow heeft villa met drieëndertig kamers

Shownieuws

Gwyneth Paltrow en haar man hebben het huis van de buren opgekocht. Het stulpje van het beroemde stel wordt uitgebreidt naar drieëndertig kamers.

Gwyneth Paltrow en haar man hebben het huis van de buren opgekocht, om zo hun villa uit te breiden. Het stulpje van Paltrow en haar man Chris Martin, de zanger van de band Coldplay, wordt uitgebreid naar drieëndertig kamers. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.

Deze week begint de verbouwing. Het 'bescheiden' onderkomen van het koppel is na de uitbreiding zeven miljoen pond waard (zo'n acht miljoen euro).

Martin heeft het huis in 2004 voor 2,5 miljoen pond (circa 2,9 miljoen euro) gekocht van 'Titanic'-actrice Kate Winslet. De buren verkochten twee jaar terug hun woning aan het beroemde stel voor 3,1 miljoen pond (circa 3,5 miljoen euro).

In de tuin wordt een glijbaan gebouwd voor hun 5-jarige dochtertje Apple en hun 3-jarige zoontje Moses gebouwd. In het nieuwe deel van het huis komt onder meer een fitnesszaal, een omkleedkamer, drie slaapkamers en een badkamer.

Het koppel heeft naast de supervilla ook nog een aantal andere stulpjes. De twee bezitten meerdere huizen waaronder een in de Hamptons, een rijke buurt dicht gelegen bij New York City.

De 36-jarige Paltrow, stapte in 2003 met de muzikant in het huwelijksbootje. De Oscarwinnende actrice werd in eerste instantie bekend als de vriendin van Brad Pitt. Paltrow, die onder meer in de film 'The talented Mr Ripley' speelde, is volgend jaar op het witte doek te zien in de film 'Iron man 2'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen