Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willeke Alberti duikt theaters in

Shownieuws

Willeke Alberti maakt zich op voor een theatertour. De 65-jarige zangeres laat zien dat ze nog niet aan de geraniums toe is en staat vanaf februari in 47 zalen.

Willeke Alberti maakt zich op voor een nieuwe theatertour. De 65-jarige zangeres laat zien dat ze nog lang niet aan de geraniums toe is en staat vanaf februari op de planken met het programma 'Chez Alberti'. Dat maakt haar promotiebureau maandag bekend.

De 'Telkens weer'-zangeres trapt haar tour op 3 februari af in Zaltbommel. Vervolgens doet ze tot 9 mei nog 46 andere theaters door het hele land aan. Alberti zit al meer dan vijftig jaar in het vak. Ze scoorde talloze hits, waaronder 'De glimlach van een kind', 'Gebabbel' en 'Morgen ben ik de bruid'. Ook verscheen ze meermalen in televisieseries, recentelijk speelde ze een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

In 'Chez Alberti' staat de 65-jarige zangeres natuurlijk stil bij haar grote hits, maar ook gloednieuwe nummers van Alberti's laatste album komen aan bod. Samen met haar eigen orkest neemt Willeke het publiek mee op een muzikale reis door haar lange carrière. Speciale aandacht zal er zijn voor vader Willy Alberti, die volgend jaar 25 jaar geleden gestorven is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen