Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan 'aangeslagen' na nieuwe inbraak

Shownieuws

De inbraak van zondagochtend in Lindsay Lohans huis hakt er diep in bij de 23-jarige actrice. Voor de tweede keer in drie maanden werd er bij Lohan ingebroken.

De inbraak van zondagochtend in Lindsay Lohans woning hakt er diep in bij de 23-jarige actrice. Voor de tweede keer in drie maanden werd er ingebroken in Lohans onderkomen in Hollywood. Vader en moeder Lohan laten aan verschillende Amerikaanse media weten dat Lindsay 'aangeslagen' is.

"Het gaat redelijk, ze is natuurlijk aangeslagen", laat moeder en manager Dina weten aan het blad People. Lindsay kwam zondagochtend rond 03.00 uur thuis na een verjaardagsfeestje toen ze de rotzooi aantrof. "Een deur hing uit zijn scharnieren en deurklinken waren verwijderd", zegt Dina. "Een kluis was uit de muur getrokken en tassen, schoenen en juwelen zijn weg. Godzijdank was Lindsay niet thuis."

Die gedachte deelt vader Michael. Volgens vaderlief, die al jaren een turbulente relatie met zijn 23-jarige dochter heeft, gaat het helemaal niet zo goed met Lindsay. "Ze is niet in orde. Ze is erg aangeslagen en voelt zich geschonden in haar privacy", zegt Michael Lohan tegen Radar online. Vaderlief denkt dat het geen toeval was dat Lindsay niet thuis was. Hij is ervan overtuigd dat het om een inside job gaat. Het inbraakalarm zou niet ingeschakeld zijn geweest.

Lindsay voelde zich niet meer veilig in haar woning in de heuvels van Hollywood. De 'Mean girls'-actrice was volgens haar moeder op zoek naar een veiliger onderkomen. In mei was het huis eveneens doelwit van dieven. Toen kwamen de mannen niet binnen, waarschijnlijk schrokken ze van het inbraakalarm. De twee werden wel vastgelegd door bewakingscamera's.

Ook de inbraak van zondag zou op video vastgelegd zijn, meldt entertainmentwebsite TMZ. De tapes zijn overhandigd aan de politie, maar daar lijkt Lindsay niet veel van te verwachten. "Ik werk mee aan het politieonderzoek, maar heb ook een privédetective ingeschakeld", zegt Lindsay tegen Radar online. "Ik ga ook zelf op onderzoek uit om uit te vogelen wie dit op zijn geweten heeft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen