Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jackson-kinderen gaan voortaan naar school'

Shownieuws

De drie kinderen van Michael Jackson gaan binnenkort mogelijk naar school. Tot Jacksons dood kregen Prince Michael, Paris en Prince Michael II thuis les.

De drie kinderen van Michael Jackson gaan binnenkort mogelijk naar school. Tot Jacksons dood op 25 juni kregen Prince Michael, Paris en Prince Michael II thuis les. Oma Katerine overweegt volgens entertainmentwebsite TMZ de kinderen naar een elitaire privéschool in Los Angeles te sturen.

Katherine heeft haar oog laten vallen op de Buckley School, zeggen bronnen dicht bij de familie. De 79-jarige moeder van de overleden King of Pop heeft sinds begin deze maand de volledige voogdij over de drie kinderen. Volgens TMZ heeft Katherine de laatste tijd met vrienden en medewerkers van de school gesproken over een inschrijving.

De hoge kwaliteit van het onderwijs en de goede beveiliging zouden Katherine aanspreken. Ook is het mooi meegenomen dat de school dicht bij Katherines woning in Encino ligt. Prince Michael (12), Paris (11) en Prince Michael II (7) zouden niet de eerste Jacksons zijn die over de drempel van de Buckley School stappen. Ook de drie kinderen van Tito, een broer van Michael, en andere familieleden kregen er les.

De school is gewend aan beroemde leerlingen. Zo volgde Paris Hilton er lessen en gingen de reality-show zusjes Kim, Kourtney en Khloe Kardashian naar de elitaire privéschool.

Of Michael Jacksons nakomelingen daadwerkelijk aan het rijtje worden toegevoegd, is nog maar zeer de vraag. Het nieuwe schooljaar gaat woensdag van start en volgens TMZ is het niet eenvoudig om binnen te komen op de Buckley School. Bovendien is het niet duidelijk of de kinderen al ingeschreven zijn.

Voor Prince Michael, Paris en Prince Michael II is er veel veranderd na de dood van hun vader. Mochten de kinderen eerst niet de deur uit zonder masker of doek over hun hoofd, nu mogen ze gewoon buitenspelen en vrij over straat.

Tijdens de herdenkingsdienst voor Michael, die op 7 juli plaatsvond, kwamen de drie kinderen voor het eerst herkenbaar in beeld. Paris greep zelfs de microfoon om wereldkundig te maken dat ze de beste vader ter wereld had gehad. Huilend zei het meisje 'ik hield zo veel van hem'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen