Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederland nog steeds niet klaar met talentenjacht

Shownieuws

Nederland is blijkbaar nog niet klaar met talentenjachten. Popstars is een kijkcijferkanon. In dit programma wordt gezocht naar de nieuwste popsenstatie.

Nederland is blijkbaar nog niet klaar met talentenjachten. Het tv-programma Popstars is een kijkcijferkanon. De tweede aflevering van Popstars, gepresenteerd door Gerard Joling en Nance, was vrijdagavond goed voor ruim anderhalf miljoen kijkers. De eerste aflevering over de artiesten in spé kluisterde iets meer mensen aan de buis.

In Popstars wordt de jacht geopend op de nieuwste popsensatie van dit jaar. Volgens de programmamakers hebben zich dit jaar meer dan 6500 kandidaten aangemeld.

Een talentenjacht is niets nieuws onder de zon, maar het programma heeft wel een nieuw element toegevoegd: de Mystery Popstar. Elke week treedt een bekende artiest onherkenbaar op voor de strenge jury. De grote vraag is of deze artiesten, volgens de jury, goed genoeg zijn om door te gaan naar de volgende ronde. Achter de jurytafel zitten Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen.

Popstars wordt elke vrijdag uitgezonden door SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen