Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ontknoping Miss Universe verkiezing nadert

Shownieuws

De Bahamas staan in het teken van de finale van de Miss Universe verkiezingen. Zondagavond wordt voor de 58e keer 's werelds mooiste vrouw gekozen.

De Bahamas staan zondagavond in het teken van de finale van de Miss Universe verkiezingen. In het luxueuze Atlantis Paradise Island hotel wordt voor de 58e keer 's werelds mooiste vrouw gekozen. De 19-jarige Avalon-Chanel Weyzig uit Zwolle vertegenwoordigt Nederland.

Avalon-Chanels kansen worden wisselend geschat. In een online poll op de officiële website van de Miss Universe verkiezingen scoort ze gemiddeld. De lijst wordt gedomineerd door Aziatische en Latijns-Amerikaanse dames. Miss Indonesië voert de poll aan, gevolgd door miss Brazilië.

Het internationale wedkantoor Unibet schat de kansen van de Zwolse schone hoger in. Unibet noemt Avalon-Chanel 'een van de grootste kanshebbers' en plaatste haar donderdag op de tweede plaats, achter miss Dominicaanse Republiek.

Of Avalon-Chanel de badpakken-, galajurken- en vragenronde overleeft en 83 andere deelneemsters achter zich laat, blijkt zondagavond. Vanaf 21.00 uur lokale tijd (03.00 uur in Nederland) barst de ontknoping van de verkiezing los. Rapper Flo Rida zal de badpakkenronde van muziek voorzien. Hij brengt onder meer zijn hits 'Right round' en 'Jump' ten gehore.

Op de muziek van David Guetta en Kelly Rowland struinen de missen in galajurk over het podium. Guetta en Rowland staan wereldwijd met 'When love takes over' in de hitlijsten. Ook Heidi Montag, bekend van de MTV-serie The Hills, laat haar gezicht zien tijdens de finale.

's Werelds mooiste vrouw kwam tot nu toe een keer uit Nederland. In 1989 sleepte Angela Visser de Miss Universe titel in de wacht. Avalon-Chanel won eind juni de Miss Universe Nederland verkiezing en kreeg zo een ticket naar de finale op de Bahamas in handen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen