Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Cameron Diaz date met Keanu Reeves'

Shownieuws

De actrice Cameron Diaz is gesignaleerd met de acteur Keanu Reeves. De twee hadden een romantisch diner in een restaurant, daarna doken ze nog een bioscoop in.

De actrice Cameron Diaz is gesignaleerd met de acteur Keanu Reeves. Volgens de Britse boulevardkrant The Sun hadden de twee een romantisch diner in een restaurant in Los Angeles. Daarna doken ze nog een bioscoop in.

De altijd grappige Diaz probeerde haar tafelpartner te imponeren door een poging te doen om in een keer de volledige hamburger in haar mond te stoppen. Een bron vertelde aan de krant dat het afspraakje er 'erg gezellig en intiem uitzag'.

"Cameron maakte grappen over haar grote mond. Keanu moest hier hard om lachen. Het was grappig om deze acteur te zien giechelen omdat hij altijd een serieus imago heeft", verklaarde een bezoeker van het restaurant, waar de sterren gesignaleerd zijn.

Het duo spoelde de hamburgers weg met een paar cocktails en liep vervolgens gearmd het restaurant uit. Cameron en Keanu speelden geliefdes in de film uit 1996 'Feeling Minnesota'.

De 36-jarige actrice is de laatste tijd vaker gesignaleerd aan de arm van haar collega's. Afgelopen maand sprak ze af met Jude Law en Leonardo DiCaprio tijdens een bezoek in Londen.

Ook was de blonde ster gezien met Sex and the City-acteur Jason Lewis. De relatie van de 'Shrek'-actrice liep in mei op de klippen. De actrice was een jaar samen met het Britse model Paul Sculfor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen