Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Full Monty'-cast krijgt sportverbod

Shownieuws

De mannelijke hoofdrolspelers van de musical 'The Full Monty' hebben een sportverbod gekregen. In de musical mogen ze namelijk geen mooie lichamen hebben.

De mannelijke hoofdrolspelers van de musical 'The Full Monty' hebben een sportverbod gekregen. In de musical mogen de mannen namelijk geen mooie lichamen hebben.

De mannen kruipen in de huid van ontslagen staalarbeiders die ondanks vele sollicitaties met geen mogelijkheid aan een baan komen. Een van hen komt op het idee om een mannelijke stripgroep te beginnen. Ondanks dat ze niet gezegend zijn met een perfect lichaam, besluiten ze volledig naakt te gaan.

De spelers worstelen in de musical met hun figuur. Omdat ze veel naakt zijn, moet dit zo realistisch mogelijk zijn. "Wij zien liever bierbuiken dan afgetrainde sixpacks", verklaren Hans Cornelissen en Ruud de Graaf, de producenten van het stuk.

De musical is gebaseerd op de film 'The Full Monty' uit 1997. Een musicalversie van deze Oscarwinnende film kon niet lang uitblijven. Op Broadway speelde de musical al zo'n twaalfhonderd voorstellingen.

'The Full Monty' is vanaf 30 oktober te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Op maandag 16 november gaat de musical in première. Onder anderen Charly Luske, Vincent de Lusenet en Richard Spijkers gaan uit de kleren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen