Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries flirt op de beurs

Shownieuws

Dries Roelvink opende vrijdagochtend de beurs met het nummer 'Geen crisis, waar Dries is'. De volkszanger was onder de indruk van het vrouwelijk schoon.

Dries Roelvink opende vrijdagochtend de beurs met het nummer 'Geen crisis, waar Dries is'. De blonde volkszanger hield zich niet alleen maar bezig met het luiden van de gong, hij was ook onder de indruk van het vrouwelijk schoon.

De zanger dacht dat er alleen maar stoffige types op de beurs rond zouden lopen. "Maar het zijn allemaal charmante verschijningen", vertelde Roelvink aan Novum Nieuws.

De 'Ik kom eraan'-zanger ligt nog in een scheiding met zijn vrouw Luciënne, maar staat naar eigen zeggen open voor een nieuwe liefde. Dries werd ontvangen door twee heel leuke blonde dames. "Dat paste me wel, misschien blijf ik hier wel lunchen."

Dries probeerde op de beurs zijn nieuwe single aan de man te brengen. Nadat hij de beurs geopend had, zong hij als toegift het 'anti-crisis'-lied om de beurshandelaren een hart onder de riem te steken.

De eeuwige optimist probeert met het nummer Nederland op te beuren. "We kunnen allemaal wel blijven zeuren over hoe slecht we het hebben, maar we moeten toch door", lichtte de zanger toe. Met zijn plaat hoopt hij ook invloed te hebben op de beurs. "Vanochtend stond het op 288 punten. Het zou wel lachen zijn als ik met mijn plaat de beurs over de 300 punten krijg", liet de volkszanger weten.

Dries zingt lachend over de crisis, maar hij heeft wel degelijk zijn vingers gebrand met een financiële tegenvaller. In 2001 heeft hij naar eigen zeggen op de beurs een miljoen gulden verloren. Het jaar daarop moest Dries dus weer van voren af aan beginnen. Ondertussen heeft de zanger zijn financiën 'weer aardig op de rit'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen