Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson-film eerder in bioscopen

Shownieuws

De film van popicoon Michael Jackson wordt twee dagen eerder uitgebracht. De film 'Michael Jackson: this is it' verschijnt op 28 oktober op het witte doek.

(Novum/AP) - De film van popicoon Michael Jackson wordt twee dagen eerder uitgebracht dan gepland. De film 'Michael Jackson: this is it' verschijnt op 28 oktober op het witte doek.

In de rolprent zijn de laatste beelden van de King of Pop te zien die aan het repeteren is voor zijn aankomende tournee. De film wordt geregisseerd door choreograaf Kenny Ortega. De choreograaf heeft met Jackson gewerkt tijdens de voorbereiding van de 'This is it'-tour.

"Deze film is een cadeau van Michael aan de fans", vertelde Ortega. Volgens de choreograaf geeft de film 'een persoonlijke kijk in de wereld van dit creatieve genie'. Ortega denkt dat dit de eerste keer is dat fans de poplegende op deze manier zien.

Sony betaalde zestig miljoen dollar voor de rechten van de 'Jackson'-film. In april en juni is er voor meer dan honderd uur aan materiaal geschoten van Jacksons voorbereidingen op de concertreeks. "Hierin is te zien hoe Jackson werkt met de zangers, dansers en muzikanten die aan de show meewerkten", lichtte Ortega toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen