Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mogelijk remake 'Yellow submarine'

Shownieuws

Disney is in onderhandeling over een remake van 'Yellow submarine'. Het origineel is een geanimeerde film, gebaseerd op de muziek van The Beatles.

Disney en regisseur Robert Zemeckis zijn in onderhandeling over een remake van de film 'Yellow submarine'. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Variety. Het origineel werd in 1968 uitgebracht en is een geanimeerde film die gebaseerd is op de muziek van The Beatles.

De onderhandelingen betreffen onder meer de rechten voor het gebruik van zestien Beatles-nummers. Het gaat hierbij om de titelsong, evenals nummers als 'All together now' en 'All you need is love'. De hoop is dat de remake rond de olympische zomerspelen in Londen in 2012 in première kan gaan.

De bedoeling is dat Zemeckis, die eerder films maakte als 'Back to the future', 'Who framed Roger Rabbit' en 'The polar express', een 3D-versie van de film maakt. Disney wil overigens geen commentaar geven op de onderhandelingen noch op het project.

In het origineel wordt Pepperland, een vrolijk muziekliefhebbend paradijs onder water, aangevallen door de Blue Meanies, die muziek haten. De Blue Meanies sluiten de Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band op. Deze band beschermde Pepperland. Een soldaat wordt er vervolgens op uitgestuurd, en die weet de hulp in te schakelen van Ringo Starr, Paul McCartney, John Lennon en George Harrison.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen