Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Groen licht televisieserie Jackson-broers

Shownieuws

De realityserie rondom de broers van Michael Jackson heeft groen licht gekregen. In de serie is te zien hoe de broers van de zanger omgaan met zijn dood.

De realityserie rondom de broers van Michael Jackson heeft groen licht gekregen. Dat meldt het Amerikaanse film- en televisievakblad Hollywood Reporter op basis van bronnen.

De broers hadden voordat de King of Pop zijn laatste adem uitblies al een één uur durende pilot opgenomen voor televisienetwerk A & E. De bedoeling was dat in de pilot, waarin volgens de website contactmusic.com te zien is dat Jermaine, Jackie, Tito, Marlon en Randy Jackson een nieuw album opnemen, ook onder meer een soort reünie met Michael aan bod zou komen.

Michael zou het niet eens zijn geweest met zo'n reünie. Zijn broers wisten hem niet meer over te halen voordat hij op 25 juni plotseling stierf. A & E is na de dood van de popster echter akkoord gegaan met meer afleveringen, waarin onder meer wordt getoond hoe de broers omgaan met het heengaan van hun wereldberoemde familielid. Een woordvoerder van A & E weigerde commentaar te geven.

Ondertussen zendt A & E de pilot, waarin mogelijk minstens gerefereerd wordt aan het overlijden van de zanger, binnen een maand op de Amerikaanse buis uit, beweren de bronnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen