Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Dion zwanger van acht jaar oud embryo

Shownieuws

De zoon van Céline Dion krijgt een broer of zus die net zo lang geleden is verwekt als hijzelf. Dion is zwanger van een embryo dat acht jaar was ingevroren.

Zoonlief René-Charles van zangeres Céline Dion krijgt een broertje of zusje dat net zo lang geleden is verwekt als hijzelf. De 41-jarige zangeres is namelijk zwanger van een embryo dat acht jaar lang was ingevroren. Dat heeft haar arts Zev Rosenwaks gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Het embryo is acht jaar lang bewaard in vloeibaar stikstof. Omdat Dion niet op natuurlijke wijze zwanger kon worden, had ze in een vruchtbaarheidskliniek in New York embryo's laten invriezen die ze overhield aan haar poging samen met haar inmiddels 67-jarige man René Angélil zoon René-Charles te krijgen.

Hij zag in 2001 het levenslicht. Zijn broertje of zusje had wat minder geluk en moest acht jaar wachten totdat moeder Céline besloot toe te zijn aan een tweede kind. Dion had vruchtbaarheidsspecialist Rosenwaks in 2007 gevraagd naar een tweede zwangerschap nadat ze klaar was met haar optredens in Las Vegas. De zangeres rondde in februari nog haar wereldtournee Taking Chances af.

Volgens de dokter hoeft het invriezen van embryo's geen problemen op te leveren. "Er zijn embryo's die meer dan tien jaar en zelfs meer dan vijftien jaar waren ingevroren, succesvol zijn ontdooid en waarmee vrouwen zwanger zijn gemaakt."

Dion is ondertussen dolblij met de zwangerschap, die zich volgens Rosenwaks nog in een heel vroeg stadium bevindt. Hij zou haar eerder deze week hebben gebeld met de mededeling dat de zwangerschapstest positief was. "Ze was heel blij. En haar man René ook. Ze zijn beiden heel dankbaar."

De 'My heart will go on'-zangeres zou volgend jaar een show geven in Las Vegas, maar die wordt vanwege haar zwangerschap hoogstwaarschijnlijk uitgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen