Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato zit niet te wachten op benefietacties

Shownieuws

Een benefietactie voor Marco Borsato is volgens de zanger niet nodig. "Dit zou veel gepaster zijn voor al die mensen die het veel harder nodig hebben dan ik!"

Het gaat een stuk minder slecht met Marco Borsato dan veel mensen denken. De zanger stelt zijn fans en BN'ers donderdag gerust met een berichtje op zijn website. "Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet, voor alles is een oplossing!", schrijft Borsato.

Verschillende BN'ers, onder leiding van Gerard Joling, denken na over een benefietsingle of - concert voor de financieel zwaar getroffen zanger. Daar zit Borsato niet direct op te wachten, blijkt uit zijn berichtje. "Dit zou veel gepaster zijn voor al die mensen die het veel harder nodig hebben dan ik!"

"We hebben nog te eten. Laten we het niet overdramatiseren", zei Borsato later tegen RTL Boulevard. De zanger zei daar ook geen prijs te stellen op de single die Beau van Erven Dorens wil opnemen met zijn collega's om hem te steunen. Van Erven Dorens had verwacht dat Borsato de hulp wel zou kunnen waarderen. "Ik ken die man wel, ik denk dat hij het wel aardig vindt", zei de presentator. "Hij heeft het totaal niet verdiend, het is de best verkopende artiest van het land die de dupe is geworden van een stelletje managers.

De artiest zelf beweerde dat de familie nog net zo gelukkig is als twee jaar geleden. "Zelfs op de meest zwarte dag hebben we een fles champagne opengetrokken en geproost op een nieuwe start", vertelde de rasoptimist.

Borsato's artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) verkeert financieel in zwaar weer. Dinsdag verleende een rechtbank TEG uitstel van betaling. Naar verluidt kan de zanger fluiten naar de miljoenen die hij in het bedrijf stak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen