Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson geeft zoektocht hondje niet op

Shownieuws

Jessica Simpson weigert aan te nemen dat haar hond is overleden. Het beest werd voor het laatst gesignaleerd in de bek van een coyote, maar Jessica houdt hoop.

Jessica Simpson weigert aan te nemen dat haar hondje Daisy is overleden. De viervoeter werd maandag voor het laatst gesignaleerd in de bek van een coyote, maar volgens Simpson is er nog hoop. Via Twitter reageert ze fel op iedereen die het tegendeel beweert.

"Ik heb nog steeds hoop, ondanks de eikels die zeggen dat dat dom is", schrijft de zangeres. "Daisy is mijn kindje, waarom zou ik stoppen met zoeken? Ik ben een moeder!". Volgens entertainmentwebsite TMZ is de 29-jarige Simpson ervan overtuigd dat Daisy misschien nog in leven is. Tegen vrienden zou de 'Irresistible'-zangeres hebben gezegd dat Daisy erg snel is en mogelijk aan de coyote wist te ontkomen.

De zangeres plaatste begin deze week een oproep op Twitter. Ze vroeg fans te helpen zoeken naar de viervoeter en loofde zelfs een beloning uit. Volgent TMZ heeft Simpson één reactie gehad. Die ging echter over een pitbull en niet over Jessica's kleine, schattige, pluizige hondje.

Jessica heeft zelf nog meer hulptroepen ingeschakeld. De zangeres heeft een organisatie die zoekgeraakte honden opspoort al haar buren laten bellen. Nu maar hopen dat ook de coyote de oproep doorgekregen heeft…

[Novum]

Gerelateerde Artikelen