Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay-Z streeft Elvis voorbij

Shownieuws

Jay-Z staat voor de elfde keer met een album aan top van de Amerikaanse Billboard 200 en streeft Elvis Presley voorbij. Presley stond tien keer op nummer een.

Jay-Z en vrouwlief Beyoncé hebben weer reden voor een feestje. De rapper staat voor de elfde keer met een album aan top van de Amerikaanse Billboard 200 en streeft Elvis Presley voorbij. De King of Rock 'n' Roll stond tien keer op nummer een.

Jay-Z's nieuwste plaat 'The blueprint 3' komt uit het niets binnen op de eerste plek de Amerikaanse hitlijst. Het album ging 476 duizend keer over de toonbank in de Verenigde Staten. De 39-jarige rapper is de best verkopende soloartiest sinds Elvis nu ook zijn elfde studioalbum de hitlijsten aanvoert.

Mocht Jay-Z nog negen keer een hitplaat weten te produceren, dan streeft hij ook The Beatles voorbij. De Fab Four zijn de meest succesvolle artiesten in de Amerikaanse charts. De vier heren voerden de Billboard 200 negentien keer aan.

Ook Madonna heeft deze week reden tot een feestje. Het is de Queen of Pop met 'Celebration' gelukt voor de veertigste keer aan de top van de dancehitlijst te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen