Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers in de bres voor Marco Borsato

Shownieuws

Steunbetuigingen van sterren stromen binnen voor de in financiële nood verkerende Marco Borsato. Op Twitter laten artiesten hun medeleven blijken.

Steunbetuigingen van sterren stromen binnen voor Marco Borsato. Op Twitter laten diverse artiesten hun medeleven voor de zanger blijken. Ook Gerard Joling gaf aan 'verschrikkelijk' met de zanger van doen te hebben. Maar zijn idee om met andere BN'ers een collectief reddingsplan op touw te zetten wordt niet door iedereen enthousiast ontvangen.

Diverse BN'ers betuigen hun medeleven via internet. "We leven erg met hem mee", schrijft de Zeeuwse band Bløf op Twitter. Jack Spijkerman noemt het feit dat 'Borsato failliet is' droef en radio-dj Gerard Ekdom wenst Marco veel sterkte toe via de microblogspot. Ook Gerard Joling leeft met zijn collega mee. De 'Maak me gek'-zanger kan niet begrijpen dat het zo ver heeft kunnen komen. "En dat na ruim twintig jaar hard werken", verzucht hij in het AD. Joling heeft al een concreet idee om de zanger te helpen, een solidariteitsactie van BN'ers. "Dat is wel het minste wat we kunnen doen."

Enkele artiesten zijn wat minder enthousiast over het initiatief van Joling. Babette van Veen denkt dat Borsato niet echt op de goede bedoelingen van zijn collega's zit te wachten. "Een liefdadigheidssingle voor Marco? Toch maar zonder mij, laat hem lekker met rust en in deze markt zal hij er niet veel mee opschieten", schrijft ze op haar Twitter-Pagina. Wel ziet de actrice nog een lichtpuntje in het hele drama. "Met je geld verdwijnen foute vrienden en een groot gedeelte van je ego, daar knap je echt van op!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen