Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato heeft weinig hoop op redding TEG

Shownieuws

Zanger Marco Borsato heeft weinig hoop op een verbetering van de positie van TEG. Het productiehuis van de zanger heeft uitstel van betaling gekregen.

Marco Borsato heeft weinig hoop op een verbetering van de positie waar The Entertainment Group op dit moment in verkeert. Het productiehuis van de zanger heeft uitstel van betaling aangevraagd en gekregen. Dat betekent niet automatisch dat het bedrijf failliet zal gaan, maar Borsato denkt zelf dat dat onontkoombaar is. Dat vertelt hij donderdag aan De Telegraaf.

De zanger zegt zelf pas drie weken op de hoogte te zijn van de dreigende financiële situatie van TEG. Voor Borsato is duidelijk dat er een schuldige in het verhaal is, maar wijst voorlopig nog niemand aan. "Het is voor mij heel moeilijk te verteren om te moeten accepteren dat een bedrijf met de grootste merken in huis op het gebied van entertainment in ons land, in deze situatie terecht is gekomen".

Tot voort kort had Borsato had als enige doel voor ogen om TEG te redden. "Maar gaandeweg bleek dat een steeds moeilijker klus. Er kwamen steeds meer feiten boven water." Nu concentreert Marco zich liever op zijn eigen band. "Zorgen dat die jongens hun loon krijgen. Dat de geplande Borsato-concerten doorgaan. Mijn financiële positie met mijn eigen bank bespreken."

Ook 'Symphonica in Rosso'-concerten liggen de zanger nauw aan het hart. "Ik kan het niet verkroppen dat zeventigduizend mensen een kaartje hebben gekocht voor een concert dat vervolgens niet doorgaat. Wellicht kan ik zelf een stukje van de sleutel zijn om het probleem op te lossen. Daar werken we nu hard aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen