Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Anouk gooit met modder

Shownieuws

Raymond Stotijn geeft flink af op zijn ex, zangeres Anouk. Hij hield niet van haar muziek en al helemaal niet van het 'burgerlijke leven' dat ze leidden.

Raymond Stotijn geeft flink af op zijn ex, zangeres Anouk. Hij hield niet van haar muziek en al helemaal niet van de 'burgerlijkheid' waar hij met haar in terecht kwam. Dat schreef het AD naar aanleiding van een interview in de VARA-gids.

Stotijn, bekend van de soloformatie Postman, was acht jaar getrouwd met rockchick Anouk. Samen kreeg het stel drie kinderen. Het burgerlijke leven dat de twee volgens Stotijn leidden, waarin de boodschappen bij Albert Heijn moesten worden gedaan en de kinderen op tijd in bed moesten liggen, vond hij verschrikkelijk. Het liefst had Stotijn zijn vrouw bedrogen, maar dat deed hij niet.

Stotijn lijkt helemaal klaar te zijn met zijn ex. Toch maakt hij zich nog wel druk om een recente tatoeage van Anouk. De zangeres liet in dikke zwarte letters 'Dox' op haar pols tatoeëren, een verwijzing naar haar huidige vriend, rapper Unorthadox. "Als je echt happy bent, hoef je het niet van de daken te schreeuwen. Dan zie je dat wel aan iemands gezicht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen