Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connie Breukhoven: ik kan een man niet delen

Shownieuws

Connie Breukhoven kon haar ex-man Hans niet delen met een andere vrouw. "Hier ben ik te monogaam voor", onthulde Connie tijdens een openhartig interview.

Connie Breukhoven kon haar ex-man Hans niet delen met een andere vrouw. Het vreemdgaan van Hans leidde uiteindelijk tot een breuk. "Hier ben ik te monogaam voor", zei Connie Breukhoven woensdag in RTL Boulevard over haar scheiding.

Twee jaar terug was het voor Connie Breukhoven al duidelijk dat het huwelijk op de klippen zou lopen. Toen bleek dat haar man een schuinsmarcheerder was. "Vanaf dat moment was het vertrouwen weg. We hebben het meerdere malen geprobeerd maar ik kon er niet mee leven", vertelde de actrice en zangeres. "Een gebroken kopje is niet meer te lijmen."

Naar eigen zeggen kan de blondine nog steeds met haar ex-man door een deur. In eenzame tijden slapen de voormalige geliefden zelfs nog bij elkaar. Ze vindt het vooral heel belangrijk dat het nooit een vechtscheiding wordt.

Sinds de breuk wordt er flink gegist naar een mogelijke nieuwe liefde van Connie. Zo zou ze het verdacht goed kunnen vinden met advocaat Bram Moszkowicz . Deze verhouding ontkent Breukhoven maar ze voegt hier wel aan toe dat het 'een lekker advocaatje met slagroom is'.

Vorige maand werd bekend dat het glamourkoppel na 22 jaar huwelijk in het geheim gescheiden is. De twee hielden vervolgens angstvallig hun mond over de reden van de breuk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen