Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker The Hills-ster gearresteerd

Shownieuws

The Hills-ster Audrina Patridge kan weer opgelucht ademhalen. De vermeende stalker van Patridge is dinsdagnacht in de boeien geslagen, zo meldde TMZ woensdag.

The Hills-ster Audrina Patridge kan weer opgelucht ademhalen. De vermeende stalker van Patridge is dinsdagnacht in de boeien geslagen, zo meldde TMZ woensdag. De man is opgepakt op verdenking van vandalisme en ordeverstoring. Volgens de politie heeft de arrestatie niets te maken met het stalken van de tv-persoonlijkheid.

De opdringerige fan probeerde met de realityster in contact te komen en bezorgde haar tekeningen, kaarten, gedichtjes en foto's, zo bleek volgens TMZ uit rechtbankdocumenten van afgelopen zondag. Audrina werd echt bang toen hij bij haar huis in Los Angeles aanbelde en een afbeelding gaf van een vrouw die werd gewurgd.

Audrina riep vervolgens de hulp van de rechter in omdat ze vreesde voor haar leven. Deze besliste dat de 24-jarige stalker voorlopig minstens honderd meter uit de buurt moet blijven. De zaak wordt verder onder de loep genomen op 30 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen