Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 538 scoort tijdens Marconi Awards

Shownieuws

Radio 538 gooide woensdag hoge ogen bij de vakjury van de Marconi Awards. Op één na kwamen alle winnaars van de belangrijkste Nederlandse radioprijs uit de stal van de grootste radiozender. De Marconi Awards werden voor de veertiende keer uitgereikt. Radio 538 werd betiteld als beste zender van Nederland en Edwin Evers, deejay bij Radio 538, werd uitgeroepen tot beste presentator.

Over Evers zeiden de juryleden dat ze 'het afgelopen seizoen ronduit genoten hebben van de nog altijd schuin omhooggaande lijn in het werk van deze Obama van de ochtendradio'. Lees hier het complete jury rapport.

Het Radio 538-programma Top 40 van Jeroen Nieuwenhuize ging ervandoor met de prijs voor het beste programma. Eerder was al bekendgemaakt dat Erik de Zwart de Marconi Oeuvre Award op zijn naam mag schrijven.

Vreemde eend in de bijt is Annemieke Schollaardt. Zij werkt voor de Tros en werd benoemd tot aanstormend talent. "Als je naar haar programma's op 3FM luistert, weet je dat er iemand tegen je praat met kennis, passie en liefde voor muziek. Dat je haar niet kunt zien is dan ook het enige vervelende als je haar op de radio hoort", lichtte de jury toe. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen