Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato niet op zoek naar schuldige TEG-kwestie

Shownieuws

Marco Borsato is niet op zoek naar de schuldige van de financiële problemen van zijn artiestenbureau The Entertainment Group. Dat schrijft hij op zjin website.

Marco Borsato is vooral bezig met de problemen rond Symphonica in Rosso. Wie schuldig is aan de financiële problemen van zijn artiestenbureau The Entertainment Group (TEG), is op dit moment geen onderwerp voor de 'Binnen'-zanger. Dat schrijft hij woensdag op zijn website.

Borsato neemt afstand van berichten dat de zanger de schuld bij zijn zakenpartners legt. De Telegraaf schreef woensdag dat Borsato zijn handen van de financiële problemen bij artiestenbureau The Entertainment Group trekt. "Ik heb er geen enkele betrokkenheid bij gehad", zou hij gezegd hebben. Dinsdag verleende de rechtbank TEG uitstel van betaling, niet zelden een voorbode van een faillisement.

"Ik ben vooral bezig te kijken hoe ik voor het publiek de ontstane problemen rondom Symphonica in Rosso met Diana Ross kan helpen oplossen", schrijft Borsato. Of de drie shows die de souldiva in oktober zou geven doorgaan, is nog onduidelijk. Fans die al een kaartje gekocht hebben, zijn mogelijk meer dan een leuke avond kwijt. Als The Entertainment Group het geld niet apart heeft gezet, is het nog maar de vraag of gedupeerden hun geld terugkrijgen.

Borsato schrijft daarnaast dat hij over zijn toekomst nadenkt. "Ik concentreer me op hoe ik als artiest nu verder moet", schrijft de zanger, die uitlegt dat dit nu al zijn tijd, energie en aandacht opeist. Dinsdagavond liet John Ewbank, Borsato's vaste tekstschrijver, weten dat Marco met een nieuw album bezig is. "We waren al bezig aan een nieuwe plaat, ik had de eerste opzetjes al laten horen", zei Ewbank in RTL Boulevard. "Marco heeft ontzettend veel zin om zich weer te gaan storten op de muziek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen