Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah strikt Whitney Houston voor interview

Shownieuws

Whitney Houston kruipt binnenkort op de bank van talkshowkoningin Oprah Winfrey. Het wordt het eerste interview in bijna zeven jaar dat de zangeres geeft.

Whitney Houston kruipt binnenkort op de bank van talkshowkoningin Oprah Winfrey. Het wordt het eerste interview in bijna zeven jaar dat de 46-jarige zangeres geeft, weet het Amerikaanse tijdschrift People.

Winfrey pakt groots uit met haar gast en wijdt de eerste aflevering van het 24e seizoen van haar talkshow aan Houston. De 'I will always love you'-zangeres werkt aan een comeback, op 31 augustus moet haar langverwachte nieuwe plaat 'I look to you' uitkomen. Zeven jaar geleden bracht Houston voor het laatst een album uit. Winfrey noemt het gesprek, dat op 14 september wordt uitgezonden in de Verenigde Staten, 'het langst verwachte interview van de afgelopen tien jaar'.

Houston kwam de laatste jaren vooral in het nieuws vanwege haar privéleven. Ze kickte in 2005 af van drugs, om twee jaar later een punt achter haar huwelijk met zanger Bobby Brown te zetten. Met hem had de zangeres jarenlang een heftige maar problematische relatie.

Brown is nog lang niet uit de problemen. Vorige week nog kreeg de 'My prerogative'-zanger een arrestatiebevel aan zijn broek. Brown moest op 29 juni in de staat Massachusetts voor de rechter verschijnen, maar kwam niet opdagen. De zanger zou al geruime tijd onvoldoende alimentatie betaald hebben voor de twee kinderen die hij heeft met Kim Ward. In juni was het bedrag opgelopen tot 45 duizend dollar, bijna 32 duizend euro. Zodra de zanger voet in Massachusetts zet, wordt hij opgepakt. In 2007 zat Brown al eens vier dagen vast omdat hij verzuimde de alimentatie te betalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen