Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers maken zich op voor psychiater

Shownieuws

Bekende Nederlanders vlijen zich aan het einde van deze maand op de divan van een psychiater. De opnames van de dramaserie In Therapie gaan van start.

Bekende Nederlanders vlijen zich aan het einde van deze maand op de divan van een psychiater. De opnames van de dramaserie In Therapie gaan de laatste week van september van start.

Onder anderen Carice van Houten en Halina Reijn maken zich op voor de ziekenknijper. De laatste die aan de stal is toegevoegd is Frederik Brom, onder meer bekend van series als Verborgen Gebreken en Julia's Tango.

In de serie, die een kijkje wil geven in de wereld van de psychotherapie, wordt de psychiater zes weken lang, vijf dagen in de week in zijn praktijk gevolgd. In elke aflevering staan de hersenspinsels van een personage centraal. Elke patiënt keert op dezelfde dag terug, zodat de kijker de keuze heeft het wel en wee van een bepaald personage te volgen, in plaats van de hele serie.

De rol van psychiater Paul wordt vertolkt door Jacob Derwig, Kim van Kooten speelt zijn echtgenote.

In Therapie is de bewerking van de succesvolle Amerikaanse HBO-serie In Treatment. De NCRV-serie is volgend zomer te zien op Nederland 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen