Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tamara Brinkman vervangt Lieke van Lexmond in GTST

Shownieuws

Tamara Brinkman neemt tijdelijk de rol van Lieke van Lexmond over in GTST. Van Lexmond herstelt nog van de verwijdering van een poliep van haar stembanden.

Tamara Brinkman neemt tijdelijk de rol van Lieke van Lexmond over in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft RTL 4, dat de soapserie uitzendt, woensdag bekendgemaakt.

Brinkman kruipt in de huid van Charlie Fischer, het personage van Van Lexmond, omdat zij nog niet helemaal is hersteld van de verwijdering van een poliep van haar stembanden in juli. Daarna mocht ze een tijdlang niet praten.

Hoewel het goed gaat met de 27-jarige Van Lexmond, is ze nog niet helemaal de oude, zegt een woordvoerder van RTL 4. De opnamen van de soapserie begonnen maandag weer en daarom moest ze worden vervangen.

Brinkman neemt de rol van Charlie tot en met 28 augustus op zich. Vanaf 31 augustus is Van Lexmond terug op de set. Brinkman is vanaf 19 oktober twee weken op televisie te zien als de wispelturige Charlie.

De 31-jarige Tamara Brinkman speelde eerder een rol in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Momenteel werkt ze onder meer als dj bij het radiostation Slam!FM en doet ze voice-overs voor de kindertelvisiezender Nickelodeon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen