Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse Jackson-fanclub gelooft in schuld arts

Shownieuws

De Nederlandse Jackson-fanclub is ervan overtuigd dat Jackson's lijfarts schuldig is. Na de videoboodschap van de dokter wisten de fans het zeker.

De Nederlandse Michael Jackson-fanclub is ervan overtuigd dat de lijfarts van Jackson schuldig is aan de dood van de King of Pop. Na de video boodschap, die dokter Conrad Murray insprak, wisten de fans het zeker. De fanclub gaan er naar eigen zeggen alles aan doen om te onderzoeken of Murray daadwerkelijk verantwoordelijk kan worden gehouden voor de dood van hun idool.

"Die man houdt wat achter", vertelde de woordvoerder van de fanclub, die het dubieus vond dat de dokter van Jackson totaal niet inging op de beschuldigingen. In de video liet de arts alleen weten dat hij de waarheid sprak. Maar de dokter bedankte vooral de mensen die hem bleven steunen.

Momenteel wordt door Amerikaanse autoriteiten onderzocht of Murray schuldig is aan doodslag. De Nederlandse fanclub wil zelf ook graag helpen om de vermeende schuldige aan te wijzen.

Volgens de zegsman zijn ze al in bespreking met een onderzoeksjournalist die in opdracht van de fanclub de onderste steen in de zaak naar boven moet halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen