Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerucht over vertrek Gordon niet waar

Shownieuws

Gordon blijft onderdeel van de Toppers. Evert Santegoeds bracht vanochtend Nederland op het verkeerde been toen hij zei dat Gordon zou opstappen.

Gordon blijft gewoon een Topper. Evert Santegoeds liet woensdag op Radio 538 weten dat Gordon de eer aan zichzelf zou houden en zou opstappen. Naar verluidt zou hij niet meer overweg kunnen met het management van de Toppers. De woordvoerder van de blonde krullenbol ontkende woensdag dit nieuws in alle toonaarden.

"Ik heb geen idee waar Evert dit nieuws vandaan heeft", lichtte de zegsman toe. Volgens hem is er niets veranderd of besloten. Gordon is naar eigen weten nog altijd onderdeel van de driekoppige formatie.

De zanger kondigde eerder deze week een persstop af. De aanleiding hiervan was alle ophef die ontstond na zijn optreden in EenVandaag. Hier maakte hij een aantal rake opmerkingen over de door hen gepresenteerde tv-show 'Waar is Elvis'.

Eerder gingen de geruchten dat het management van de Toppers niet door wilde gaan met Gordon. Dit werd vervolgens door het management ontkend. Een hoop ophef om niets dus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen