Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton draait niet op voor geflopte film

Shownieuws

Paris Hilton is niet verantwoordelijk voor haar geflopte film. De rechter besloot dat Hilton niet zes miljoen schadevergoeding hoeft te betalen.

(Novum/AP) - Paris Hilton kan er niets aan doen dat haar film 'National lampoon's pledge this' geflopt is. De rijke hotelerfgename werd verantwoordelijk gehouden voor het mislukken van de film, maar de rechter bepaalde dat Paris haar handen in onschuld kan wassen.

Het distributiebedrijf van de geflopte film sleepte Hilton voor de rechter omdat ze volgens hen niet genoeg had gedaan om promotie te maken voor de film. De financiers eisten circa zes miljoen euro van de 28-jarige blondine.

Hilton speelde een rol en produceerde voor mee aan de film. Volgens de socialite heeft ze wel haar best gedaan om de film uit 2006 aan de man te brengen. De rechter stelde haar in het gelijk.

Volgens de rechter zijn de tegenvallende inkomsten te wijten aan de 'onervarenheid' van de producers. In de documenten van de rechtbank staat dat de film slechts in 25 bioscopen draaide en 2,9 miljoen dollar in het laatje bracht.

Hoewel de rechter vond dat Hilton niet verantwoordelijk kan worden gehouden, stelde hij wel voor dat de socialite een deel van haar salaris zou terug betalen. Voor haar medewerking aan de film kreeg de hotelerfgename een miljoen dollar.

Na de uitspraak hebben zowel Paris Hilton als de aanklagers geen reactie gegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen