Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arie Boomsma te knap voor Koefnoen

Shownieuws

Paul Groot van Koefnoen kreeg het niet voor elkaar om EO-boegbeeld Boomsma te persifleren. "Arie is te mooi en te perfect om grappig te worden."

Arie Boomsma komt ook overal mee weg. Paul Groot van het satirisch tv-programma Koefnoen probeerde dagen een goede persiflage van het EO-boegbeeld Boomsma neer te zetten, maar slaagde daar niet in. "Arie is te mooi en te perfect om grappig te worden", vertelde Groot aan RTL Boulevard.

De tv-show van Paul Groot en Owen Schumacher wordt het komende seizoen in een andere vorm gegoten. Hun typetjes komen elke aflevering voorbij in een talkshow.

De cabaretiers gaan hun kunsten in de nieuwe reeks vertonen met publiek in de studio. "Dat geeft meer schwung aan het programma", verklaarde het duo. Volgens hen zal het op die manier weer wat rauwer en ongepolijster worden. "Het hoeft allemaal niet te perfect".

In een proefaflevering werd presentator Albert Verlinde flink op de hak genomen. Vanaf 12 september is het Avro-programma weer elke zaterdag op de buis. Ook cabaretiers Pien en Bianca en Sanne Wallis de Vries spelen mee in de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen