Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook zus Carice van Houten geeft af op Zomergasten

Shownieuws

Jelka van Houten is niet te spreken over de presentatrice van Zomergasten. Ook oud-presentator Hanneke Groenteman was niet onder de indruk.

Jelka van Houten is niet te spreken over de manier waarop presentatrice Margriet van der Linden haar zus interviewde in het televisieprogramma Zomergasten. Carice onthulde daarin zondag haar breuk met de Duitse acteur Sebastian Koch.

"Ik vind het een gemiste kans van de presentatrice van Zomergasten", zegt Jelka van Houten tegen Novum Nieuws. Jelka vindt dat Opzij-hoofdredacteur Van der Linden geen interessante vragen stelde en maar wat bazelde over de relatie en haar huis. "Ik vond het teleurstellend."

Volgens Jelka treft haar zus geen blaam. "Carice heeft het heel goed gedaan."

Ook Hanneke Groenteman, die het programma in 1998 presenteerde, is op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk van de capaciteiten van Van der Linden. Op haar weblog schreef ze aan Carice: "Je had leuke fragmenten, je was jezelf en dat zou meer dan genoeg moeten zijn. Alleen: de hele mooie avond sloeg dood als een slecht getapt glas bier." Groenteman wijtte dit aan de 'de totaal humorloze, formele, oninteressante en onbekwame manier waarop Margriet van der Linden je door de avond loodste'.

Ondanks dat de 'Zwartboek'-ster niet uit de verf kwam bij het programma is ze volgens haar zusje ondanks haar relatiebreuk wel weer gelukkig. Jelka vertelde dat de twee al een hele tijd uit elkaar zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen