Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opvolger Life & Cooking draait minder om koken

Shownieuws

In de opvolger van het tv-programma van Life en Cooking zal een stuk minder gekookt worden. De nieuwe liveshow van het duo blijft alleen qua sfeer hetzelfde.

In de opvolger van het tv-programma van Life en Cooking wordt een stuk minder gekookt. Het nieuwe RTL-programma, dat weer wordt gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard, zal alleen qua sfeer hetzelfde blijven, zo meldde een woordvoerder van RTL 4.

De presentatoren maakten dinsdag op Twitter bekend dat hun nieuwe show Life4you heet. Dat het programma van het duo weer live en op hetzelfde tijdstip wordt opgenomen, is geen toeval. Aan een sterke formule moet niet teveel gesleuteld worden, vindt de woordvoerder.

Het tweetal gaat zich tijdens het nieuwe programma meer richten op showbiz, lifestyle en reizen. Ook gaat de nieuwe show van Carlo en Irene meer inspelen op de actualiteit.

De trouwe fans kunnen in ieder geval dezelfde sfeer verwachten als bij Life en Cooking. "Het draait allemaal om Carlo en Irene en die zullen natuurlijk niet veranderen." Het programma gaat 6 september van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen