Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Dion zwanger van tweede kind

Shownieuws

Het tweede kindje van Céline Dion is op komst. De 41-jarige superster en haar 67-jarige man René Angélil hebben samen al een 8-jarig zoontje.

Zangeres Céline Dion is in verwachting van een tweede kindje. Een familielid vertelde aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het koppel 'uitzinnig van vreugde' is. De ster had al veel langer de wens haar gezin uit te breiden. Eindelijk is haar kinderwens ingewilligd met hulp van een leger vruchtbaarheidsdokters uit New York.

Het eerste zoontje van het stel is ook via ivf op de wereld gebracht. De kans om nog een kind te krijgen was volgens dokters een op vier.

De 41-jarige superster en haar 67-jarige man René Angélil hebben samen al een 8-jarig zoontje, dat René-Charles heet. De geliefde van Dion heeft nog twee andere kinderen uit twee vorige huwelijken.

Omdat René aan een zeldzame vorm van huidkanker leed werden de babyplannen uitgesteld. Het koppel besloot wel alvast eicellen in te vriezen voor het geval hij onvruchtbaar zou raken door de chemotherapie.

Voor de Canadese ster, die zelf uit een nest komt van veertien kinderen, staat alles in het teken van haar verwachte kind. Zo zou ze volgend jaar een show geven in Las Vegas. Deze wordt vanwege haar zwangerschap hoogstwaarschijnlijk uitgesteld. De zangeres had in februari haar wereldtournee Taking Chances afgerond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen