Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fatima Moreira de Melo en Pia Douwes in ONM

Shownieuws

Voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo en musicalster Pia Douwes zijn dit seizoen te zien in de soap ONM. De dames maken volgende maand hun entree.

Voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo en musicalster Pia Douwes zijn dit seizoen te zien in de soap ONM. De dames maken volgende maand hun entree, laat BNN dinsdag weten.

Pia Douwes komt als eerste in beeld. Vanaf 2 september kruipt ze in de huid van Diana Luzack, de moeder van Maarten en Alex. Twee weken later beleeft Fatima Moreira de Melo haar vuurdoop als 'soapie'. De oud-hockeyster speelt fysiotherapeute Ellis van der Pol.

Beide dames hebben een gastrol, zegt een woordvoerder van BNN, dat de soap elke werkdag uitzendt. Fatima en Pia zijn alleen dit seizoen te zien in de serie die draait om jongeren die hun weg in de hedendaagse maatschappij zoeken. Niet alleen Pia en Fatima zijn nieuwe gezichten van dit seizoen. Mick de Lint maakt zijn rentree als zoon van Marnix.

Het zeventiende seizoen van ONM gaat op 31 augustus van start. In de soap rondom een ziekenhuis en zijn personeel waren eerder onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Sascha Visser te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen