Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West belt met Taylor Swift

Shownieuws

West heeft Swift zijn excuses gemaakt aan de telefoon. Dit deed de zanger naar aanleiding van het incident maandag tijdens de MTV Video Music Awards.

Rapper Kanye West heeft countryzangeres Taylor Swift zijn excuses gemaakt aan de telefoon. Dit deed de zanger naar aanleiding van het incident zondagavond tijdens de MTV Video Music Awards. West onderbrak daarin Taylors bedankspeech omdat hij haar geen terechte winnares vond.

Swift hield haar bedankpraatje na het in ontvangst nemen van de prijs voor beste videoclip, die ze kreeg voor de clip bij haar nummer 'You belong with me'. Kanye West was het blijkbaar niet eens met de keuze en rukte daarop de microfoon uit Swifts handen, waarop hij scandeerde dat Beyoncé de prijs had moeten winnen. De rapper kreeg een enorme lading kritiek over zich heen. Later maakte West al publiekelijk zijn excuses.

Dinsdag vertelde Swift in het Amerikaanse televisieprogramma The View dat ze bereid was West te vergeven, maar dat hij haar nog niet persoonlijk had benaderd. Volgens de entertainmentwebsite TMZ was West er toen als de kippen bij. Meteen na de uitspraak van de gedupeerde Swift belde de rapper haar om de zangeres persoonlijk zijn verontschuldiging te maken. Swift accepteerde de excuses meteen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen