Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé krijgt eigen geur

Shownieuws

Beyoncé krijgt eindelijk haar lievelingsaroma in een flesje. Na onder meer Britney Spears is het nu aan Beyoncé om haar favoriete parfum samen te stellen.

Popdiva Beyoncé krijgt eindelijk haar lievelingsaroma in een flesje. Na sterren als Britney Spears, Sarah Jessica Parker en Gwen Stefani is het nu aan Beyoncé om haar favoriete parfum samen te stellen. De 'Single ladies'-zangeres verbond al eerder haar gezicht aan geuren van Tommy Hilfiger en Emporio Armani, maar nooit eerder droeg er eentje haar naam.

"Geuren reflecteren de positie van een vrouw en haar unieke stijl", citeert het Amerikaanse People de superster. "Hoewel ik meerdere geuren lekker vind, vond ik er tot nu toe nooit een die mij als vrouw precies representeert. Door de samenwerking met parfumfabrikant Coty kon ik mijn favoriete geur te creëren. Eentje die mijn innerlijke kracht weergeeft."

Beyoncé omschrijft haar geur als verleidelijk en chique. Details over de ingrediënten zijn nog niet bekend gemaakt. Het parfum zal in de lente op de markt worden gebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen