Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stembandoperatie voor Idols-winnares Nikki

Shownieuws

Idols-winnares Nikki moet dit najaar onder het mes. De zangeres heeft kleine oneffenheden op haar stembanden en ondergaat een preventieve operatie.

Idols-winnares Nikki moet dit najaar onder het mes. De zangeres ondergaat een preventieve operatie aan haar stembanden, laat ze via haar website weten. Haar clubtour, die in augustus en september plaats zou vinden, wordt opgeschoven naar begin volgend jaar.

De 25-jarige Nikki, die vorig jaar de vierde editie van Idols won, heeft de laatste tijd last van 'licht stemverlies'. Na onderzoek bleek dat er kleine oneffenheden op haar stembanden zitten, waarna de zangeres besloot zich in oktober preventief te laten opereren. "Het gaat helemaal goed komen, maar de komende tijd zal ik het rustig aan moeten doen", schrijft Nikki. Na de operatie moet de 'Hello world'-zangeres een aantal maanden rust houden.

Vanwege de problemen met Nikki's stem is haar clubtour een aantal maanden uitgesteld. Haar management laat weten dat de tour wordt verschoven naar het eerste kwartaal van 2010. De overige geplande optredens in augustus en september gaan gewoon door.

Uit haar berichtje blijkt dat Nikki baalt van het uitstel. "Het spijt me echt heel erg jongens, ik vind het erg jammer maar het is niet anders."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen