Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juanes wil show op Mexicaans-Amerikaanse grens

Shownieuws

Juanes wil in het kader van zijn 'Peace without borders'-concerten een show geven op de Mexicaans-Amerikaanse grens. Dit jaar vindt het concert plaats op Cuba.

(Novum/AP) - Juanes wil in het kader van zijn 'Peace without borders'-concerten een show geven op de Mexicaans-Amerikaanse grens. De 'La camisa negra'-zanger hoopt volgend jaar op te kunnen treden tussen El Paso in Texas en de Mexicaanse stad Juárez.

Juanes, die bekendstaat om zijn activisme, organiseerde het eerste 'Peace without borders'-concert in maart 2008. Op de grens tussen Venezuela en Colombia genoten tienduizenden toeschouwers van verschillende Spaanstalige artiesten.

De tweede editie vindt volgende maand plaats in Havana op Cuba. De 37-jarige Colombiaan kreeg veel kritiek over zich heen toen hij het concert aankondigde. Cubanen die in de Verenigde Staten in ballingschap leven, vinden het 'vredesconcert' in hun vaderland een slecht idee. Bij de aankondiging van de speciale show, eerder deze maand, zei Juanes dat hij hoopte dat ook Amerikaanse artiesten op Cuba op zullen treden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen