Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Céline Dion zwanger van tweede kind'

Shownieuws

Het tweede kindje van Céline Dion is op komst. De 41-jarige superster en haar 67-jarige man René Angélil hebben samen al een 8-jarig zoontje.

Zangeres Céline Dion is in verwachting van een tweede kindje. Dat maakt de Canadese krant The Gazette dinsdag bekend. De ster had al veel langer de wens haar gezin uit te breiden. Eindelijk is haar kinderwens ingewilligd met hulp van een leger vruchtbaarheidsdokters uit New York.

De 41-jarige superster en haar 67-jarige man René Angélil hebben samen al een 8-jarig zoontje, dat René-Charles heet. De geliefde van Dion heeft nog twee andere kinderen uit twee vorige huwelijken.

Omdat René aan een zeldzame vorm van huidkanker leed werden de babyplannen uitgesteld. Het koppel besloot wel alvast eicellen in te vriezen voor het geval hij onvruchtbaar zou raken door de chemotherapie. Naar verluidt is het nu gelukt om in verwachting te raken. Of dit dankzij de bevroren eicel van haar man is, is nog niet bekend. Dion heeft haar zwangerschap overigens nog niet bevestigd op haar website.

Niet alleen op het familiefront gaat het goed met Dion. Onlangs prijkte de zangeres als nummer drie op de lijst van Magazine Forbes van best verdienende vrouwen in Hollywood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen