Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sean Penn alsnog verlaten door zijn vrouw

Shownieuws

Robin wil scheiden van haar man Sean Penn. Eerder diende de acteur al scheidingspapieren in maar toen kreeg hij spijt en trok hij de aanvraag weer in.

Robin wil scheiden van haar man Sean Penn. Twee maanden geleden diende Sean Penn de scheidingspapieren in maar hij trok deze vervolgens weer in. Aangezien de acteur behoorlijk aan het twijfelen is, heeft zijn vrouw en actrice Robin Wright Penn de knoop nu doorgehakt. "Tussen mij en Sean komt het niet meer goed", zo meldt de actrice aan het Amerikaanse blad More Magazine.

De 34-jarige Robin, die net als haar man acteert, is niet verbitterd door de breuk. "Ik heb nergens spijt van. We hebben samen twee fantastische kinderen opgevoed."

Robin is niet van plan om ooit nog terug te komen bij de 'Milk'-acteur. Volgens de 'Forrust Gump'-actrice werkte de relatie al tijden niet meer. "Ik stond op een kruispunt en besloot dat dit niet de relatie was die ik wilde", verklaarde de actrice.

De 43-jarige ster kan niet wachtten om verder te gaan met haar leven en zeker wat betreft haar filmcarrière. "Zoveel tijd is er niet. Ik ben te oud voor dit gedoe", vertelde de actrice. Het voormalige liefje van Penn zal de komende tijd veel te zien zijn op het witte doek. Robin Wright Penn speelt onder meer in films als 'New York, I love you' en 'The private lives of Pippa Lee'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen