Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grey's Anatomy-acteur Eric Dane in 'sekstape'

Shownieuws

Grey's Anatomy-acteur Eric Dane gaat samen met twee vrouwen uit de kleren in een filmpje dat maandag op het internet opdook. De beelden zijn ruim twee jaar oud.

Eric Dane doet zijn bijnaam McSteamy niet alleen eer aan op de set van Grey's Anatomy. In een filmpje dat maandag opdook op internet gaat de 36-jarige acteur met twee vrouwen uit de kleren.

In het filmpje verschijnt Dane naast zijn vrouw, actrice Rebecca Gayheart. De tweede vrouw is Kari Ann Peniche, die in 2002 werd gekroond tot Miss Teen USA, maar haar kroon moest inleveren na een fotoshoot voor Playboy. De drie zijn naakt en filmen elkaar.

Ondanks het bloot gaat het niet om een sekstape, zegt een advocaat van het acteurskoppel. "Wat ik heb gezien, zijn drie naakte mensen. Het is geen sekstape. Hoogstens zijn het drie mensen die misschien seks willen"", zegt de raadsman tegen entertainmentwebsite TMZ. De advocaat, die het filmpje 'privé' en 'vertrouwelijk' noemt, dreigt iedereen voor de rechter te slepen die de beelden publiceert.

Peniche zegt tegen TMZ geen seks te hebben gehad met Dane en Gayheart. Ze zegt dat het trio een verkleedspelletje speelde waarbij de twee vrouwen naakt in een bad eindigden. Dane legde de pikante beelden vast. Het filmpje, dat ruim twee jaar geleden zou zijn opgenomen in haar appartement, is volgens Peniche gestolen van haar computer.

Mindy McCready is volgens Peniche de schuldige. Met haar deelde ze een woning nadat ze samen in de Amerikaanse tv-show Celebrity Rehab verschenen. Na een ruzie over geld zou McCready met de harde schijf zijn vertrokken.

Vorige maand zijn Dane, Gayheart, Peniche en McCready om de tafel gaan zitten over de gestolen bestanden, weet TMZ. De inhoud van de schijf is daarbij verdeeld, waarna Dane zich de eigenaar van de pikante beelden mocht noemen. Hoe het filmpje zijn weg naar het internet heeft gevonden, is dan ook onduidelijk.

Dane is sinds het tweede seizoen van Grey's Anatomy te zien in de ziekenhuisserie. Zijn karakter, dokter Mark Sloan, kreeg al snel de bijnaam McSteamy. In oktober 2004 trouwde Dane met Gayheart. De 38-jarige actrice speelde kleine rollen in tv-series als Nip/Tuck en was te zien in de horrorfilms 'Urban legend' en 'Urban legend: final cut'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen